Verzending

  Pakketten die op werkdagen worden besteld, worden doorgaans binnen 24 tot 48 uur geleverd. In sommige gevallen kan dit echter tot 72 uur duren, vooral tijdens drukke periodes bij de pakketdiensten. 

  Let op dat de levering afhankelijk is van je locatie en de beschikbaarheid van het product. 

  Je ontvangt altijd een track & trace bij je bestelling. Deze ontvang je per email zodra het pakket is aangenomen bij de pakketdienst. 

  Ja, wij bieden gratis verzending aan voor bestellingen boven de €50.00.  

  De verzendkosten bedragen €4.95,-. AIs je bestelling boven de €50,- is dan is de verzending gratis.

  Tijdens de feestdagen kan het zijn dat jouw pakketje vertraging heeft. Het kan daarom iets langer duren. Onze excuses voor het ongemak.

  Retourneren

  Wij streven ernaar om onze klanten volledig tevreden te stellen. Als je om welke reden dan ook niet tevreden bent met de aankoop, kun je binnen 6 weken na ontvangst van het product contact met ons opnemen om een retourzending te regelen via deze link.

  Zorg ervoor dat het product in de originele staat en verpakking wordt geretourneerd om in aanmerking te komen voor een terugbetaling of ruiling.

  Ja, er zijn wel kosten verbonden aan het retourneren van een product. Je betaalt zelf voor de verzendkosten.

  De details met betrekking tot retourkosten worden vermeld in ons retourbeleid op onze website bij het aanmelden van een retour. 

  Na ontvangst en inspectie van het geretourneerde product streven wij ernaar om binnen 10 werkdagen een terugbetaling te verwerken.

  Houd er rekening mee dat de verwerkingstijd kan variëren afhankelijk van de gekozen betaalmethode en eventuele bijzondere omstandigheden.  

   

  Betalen

  Spreid de kosten van je aankoop over 3 renteloze betalingen. Zo hoef je niet ineens het hele bedrag te betalen.

  De eerste betaling wordt afgeschreven na verwerking van je bestelling. Het resterende bedrag 2 wordt elke 30 dagen automatisch afgeschreven van de door jouw opgegeven bankrekening, creditcard of bankpas. Met Klarna heb je de mogelijkheid om te shoppen zonder rente.

  Lees meer over de betaalmethode van Klarna.