Tot onze spijt zijn er in het productieproces van de plaatjes (onderdelen B, C en D) van het Hi4 kussen in enkele gevallen kleurverschillen opgetreden. 

  Hierdoor kan men in sommige gevallen een verschil in kleur constateren in één of meerdere van de plaatjes van het kussen. Dit ziet er esthetisch minder aantrekkelijk uit, maar wij garanderen dat het geen enkele invloed op de werking van ons product of de kwaliteit van het schuim. 

  Deze onderdelen zitten bevinden zich bij normaal gebruik aan de binnenkant van de velours hoes. U zult deze dus alleen zien wanneer u het kussen wilt instellen. Bij normaal gebruik ziet u niet van de kleurverschillen.

  Vanuit een duurzaamheid perspectief hebben wij besloten deze plaatjes niet te vernietigen of af te voeren. Functioneel is immers niets mis met deze plaatjes.

   

  Wij garanderen hierbij dat:

  • Dat de producten nieuw, schoon en ongebruikt zijn;
  • Dat de kleurverschillen geen enkele invloed hebben op de levensduur of functionaliteit van het product of de individuele onderdelen;
  • U uw garantie en mogelijkheid tot proefslapen gewoon behoudt.

   

  Een kijkje in de keuken: wat is er precies gebeurd?

  Onze kussens worden geproduceerd van hoogwaardig traagschuim. Na het productieproces worden de individuele plaatjes uitgestald om af te koelen, te luchten en 'op kleur' te komen.

  Van nature heeft het schuim wat wij gebruiken een licht gelige kleur. Door een menselijke fout zijn de plaatjes echter verkeerd op elkaar gestapeld, waardoor de plaatjes tijdens het droogproces tijdelijk deels overlappend hebben gelegen. Hierdoor is een deel van het kussen minder in aanraking geweest met zuurstof, waardoor dit deel witter is gebleven dan de rest van het schuim.

  Op onderstaande foto is een voorbeeld vanuit onze fabriek.

   

  Het effect van de verkeerde stapeling is op deze afbeelding goed te zien.

  Voorbeeld van verkleuring

  De verkleuring is op dit plaatje goed te zien. De te verwachtte kleur is het geel aan de bovenkant, maar de onderkant is duidelijk een stuk witter gebleven.

   Heeft u aan de hand van dit bericht nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.